CBR PRAKTIJK-examen

Voordat u een tolk reserveert:

TolkenNet levert al tien jaar tolken bij CBR-examens. Voordat u een tolk aanvraagt dient u eerst praktijkexamen te reserveren bij het CBR.

Controleer voordat u een examen reserveert eerst of uw taal beschikbaar is op het CBR-centrum waar u een examen zou willen reserveren. U kunt dit doen door de taal te selecteren op het aanvraagformulier. U ziet dan bij welke CBR-centra u een tolk voor de geselecteerde taal kunt aanvragen.

Een tolk dient minimaal veertien dagen voorafgaand aan het examen gereserveerd te worden. TolkenNet zal geen aanvragen in behandeling nemen wanneer geen rekening is gehouden met deze termijn.

Een tolk reserveren bij TolkenNet:

De tolkdienst kost €169,-inclusief btw. Om een tolk te reserveren kunt u op de gele knop op deze pagina klikken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Nadat u het formulier heeft ingevuld en op het knopje ’reserveer? heeft gedrukt, gaat u automatisch naar de iDEAL-betaalmogelijkheid om de opdracht te betalen en te bevestigen. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van uw reservering. U weet dan dat de tolk op de afgesproken tijd en plaats zal verschijnen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het vastleggen van de afspraak met de tolk. Het CBR draagt geen zorg voor het reserveren van een tolk voor een examenkandidaat.

Een reeds aangevraagde tolkdienst kan enkel schriftelijk worden geannuleerd. Als de tolkdienst ťťn werkdag voorafgaand aan het examen wordt geannuleerd restitueert TolkenNet een bedrag van €84,50 inclusief btw.

Mocht de tolkdienst worden geannuleerd op de dag waarop het examen plaatsvindt dan is er geen mogelijkheid meer tot restitutie. Deze termijnen zijn ook van toepassing als blijkt dat u geen of geen geschikt examen heeft aangevraagd bij het CBR.

TolkenNet biedt de tolkdiensten in de meest gangbare talen aan. Wanneer de door u benodigde taal niet voorkomt op de lijst in het aanvraagformulier verzoeken wij u contact met ons op te nemen (office@tolkennet.nl).

N.B. Tolken gebarentaal en schrijftolken vallen niet binnen onze dienstverlening.

Op al onze diensten zijn onze van toepassing

LET OP!

  • Sommige talen kunnen alleen op specifieke locaties worden aangevraagd. Controleer dit voordat u uw individuele theorie-examen reserveert.
  • TolkenNet hanteert een 14-dagen termijn. Een tolk moet minimaal 14 dagen voorafgaand aan het examen worden gereserveerd. Aanvragen binnen deze termijn worden niet in behandeling genomen.
  • Een praktijkexamen is geen CCV beroeps-examen. Informatie over CCV beroeps-examens vindt u op de CCV pagina
  • Een praktijkexamen is geen Rijvaardigheidsonderzoek. Informatie hierover vindt u op de Rijvaardigheidsonderzoek pagina

Announcement Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aut, consectetur cum dignissimos earum est exercitationem fuga id magni nam omnis optio perspiciatis praesentium provident quae rerum sed, sit, ut.

Last Updated at