CBR PRAKTIJKEXAMEN

Voordat u een tolk reserveert

TolkenNet levert al tien jaar tolken bij CBR-examens. Voordat u een tolkdienst aanvraagt, is het belangrijk dat u eerst:

  • controleert* of uw taal beschikbaar is op de CBR-vestiging waar u praktijkexamen wilt doen;
  • een praktijkexamen reserveert bij het CBR.
* Selecteer op het aanvraagformulier de gewenste taal. U ziet dan bij welke CBR-vestigingen een tolk voor deze taal beschikbaar is.

TolkenNet biedt tolkdiensten aan in 34 talen. Ontbreekt de taal van uw keuze in de lijst op het aanvraagformulier, dan kunnen we u misschien toch helpen. Neem in dat geval contact met ons op.

Zo reserveert u een tolk

Een CBR-tolkdienst kost € 169,- (inclusief btw) en reserveert u via de gele knop op deze pagina. Vul het achterliggende formulier zo volledig mogelijk in en klik op 'Reserveer'. Hierna kunt u de opdracht bevestigen en veilig betalen via iDEAL. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van uw reservering, zodat u erop kunt vertrouwen dat de tolk op de afgesproken plaats en tijd verschijnt.

Annuleren en restitutie

Wilt u een gereserveerde tolkdienst annuleren, dan kan dit door een mail te sturen naar office@tolkennet.nl. Annuleert u de tolkdienst ťťn werkdag voorafgaand aan het examen, dan betaalt TolkenNet u € 84,50 (inclusief btw) terug. Doet u dit op de dag van het examen zelf, dan vindt er geen restitutie plaats. Deze termijnen gelden ook als blijkt dat u bij het CBR geen (geschikt) examen heeft aangevraagd.

Op al onze diensten zijn onze van toepassing

LET OP!

  • Het CBR regelt geen tolkdiensten voor examenkandidaten, u bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  • TolkenNet levert geen tolken gebarentaal en schrijftolken.
  • Reserveer de tolkdienst minimaal veertien dagen vůůr het praktijkexamen. Aanvragen op kortere termijn neemt TolkenNet niet in behandeling.
  • Een praktijkexamen is geen CCV-beroepsexamen.
  • Een praktijkexamen is geen rijvaardigheidsonderzoek.

Announcement Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aut, consectetur cum dignissimos earum est exercitationem fuga id magni nam omnis optio perspiciatis praesentium provident quae rerum sed, sit, ut.

Last Updated at