CBR PRAKTIJKEXAMEN

Voordat u een tolk reserveert

TolkenNet levert al tien jaar tolken bij CBR-examens. Voordat u een tolkdienst aanvraagt, is het belangrijk dat u eerst:

  • controleert* of uw taal beschikbaar is op de CBR-vestiging waar u praktijkexamen wilt doen;
  • een praktijkexamen reserveert bij het CBR.
* Selecteer op het aanvraagformulier de gewenste taal. U ziet dan bij welke CBR-vestigingen een tolk voor deze taal beschikbaar is.

TolkenNet biedt tolkdiensten aan in 34 talen. Ontbreekt de taal van uw keuze in de lijst op het aanvraagformulier, dan kunnen we u misschien toch helpen. Neem in dat geval contact met ons op.

Zo reserveert u een tolk

Een CBR-tolkdienst kost € 179,- (inclusief btw) en reserveert u via de gele knop op deze pagina. Vul het achterliggende formulier zo volledig mogelijk in en klik op 'Reserveer'. Hierna kunt u de opdracht bevestigen en veilig betalen via iDEAL. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van uw reservering, zodat u erop kunt vertrouwen dat de tolk op de afgesproken plaats en tijd verschijnt.

Annuleren en restitutie

Wilt u een aangevraagde tolkdienst annuleren, dan kan dit door een mail te sturen naar office@tolkennet.nl. Annuleert u de tolkdienst ťťn werkdag voorafgaand aan het examen, dan betaalt TolkenNet u 50% van de tolkkosten terug. Doet u dit op de dag van het examen zelf, dan krijgt u niets terug. Deze termijnen gelden ook als blijkt dat u bij het CBR geen (geschikt) examen heeft aangevraagd.

Op al onze diensten zijn onze van toepassing.

LET OP!

  • Het CBR regelt geen tolkdiensten voor examenkandidaten, u bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  • TolkenNet levert geen tolken gebarentaal en schrijftolken.
  • Reserveer de tolkdienst minimaal veertien dagen vůůr het praktijkexamen. Aanvragen op kortere termijn neemt TolkenNet niet in behandeling.
  • Een praktijkexamen is geen CCV-beroepsexamen.
  • Een praktijkexamen is geen rijvaardigheidsonderzoek.