CBR - Rijvaardigheidsonderzoek

Beperkte locaties CBR

Het CBR heeft in verband met de coronamaatregelen besloten enkel nog individuele theorie examens met tolk af te nemen op de volgende locaties: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rijswijk (Kessler Park), Deventer, Groningen, Goes, Maastricht, Barendrecht, Haarlem en Schelluinen . Indien u een oproepkaart van het CBR heeft voor een andere locatie, raden wij u aan dit te controleren bij het CBR.

Last Updated at 2021-10-20 16:01:09

Rijvaardigheidsonderzoek

Rijvaardigheidsonderzoeken werken anders dan reguliere examens. Zo reserveert u het onderzoek bijvoorbeeld niet zelf, maar nodigt het CBR u hiervoor uit.

Zo reserveert u een tolk

Ook bij rijvaardigheidsonderzoeken kunt u gebruikmaken van een tolk. Nadat u de oproep voor het onderzoek van het CBR heeft ontvangen, doet u dit via ons aanvraagformulier. Wanneer u onze offerte heeft goedgekeurd, ontvangt u per e-mail een factuur. Zodra deze is betaald, regelt TolkenNet een geschikte tolk voor u.

Op al onze diensten zijn onze van toepassing.

LET OP!

  • Reserveer de tolkdienst minimaal veertien dagen vůůr het rijvaardigheidsonderzoek. Aanvragen op kortere termijn neemt TolkenNet niet in behandeling.
  • Zonder akkoord op onze offerte of als een betaling uitblijft, is er geen tolk aanwezig bij het rijvaardigheidsonderzoek.
  • U betaalt de factuur minimaal een week vůůr het onderzoek.