Over TolkenNet

Dit doen we

TolkenNet brengt mensen met elkaar in contact voor een optimale informatieoverdracht. Bij taalbarriŤres treden we op als bemiddelaar, waarbij we putten uit een uitgebreid bestand van zeer ervaren tolken en vertalers; zowel beŽdigd als onbeŽdigd, en meestal juridisch goed onderlegd.

We zijn gevestigd in Zaandam en werken voor opdrachtgevers door heel Nederland, waaronder notariskantoren en overheidsinstanties als het CBR.

Daarom TolkenNet

We hechten waarde aan kwaliteit en een rechtvaardig tarief voor zowel klant als tolk/vertaler. Beide garanderen we; door gekwalificeerde tolken en vertalers in te schakelen tegen een minimale winstmarge.

Tolken en vertalen is mensenwerk. Daarom vinden we persoonlijk contact en directe communicatie erg belangrijk. Uiteraard met onze klanten, maar ook met onze tolken en vertalers. Wij kennen hen persoonlijk – en daardoor hun specialismen, opleidingsniveau en bijscholing.

Heeft u vragen? We beantwoorden ze graag: 075 - 6146070 | office@tolkennet.nl

Announcement Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aut, consectetur cum dignissimos earum est exercitationem fuga id magni nam omnis optio perspiciatis praesentium provident quae rerum sed, sit, ut.

Last Updated at