Over TolkenNet

Wat doen we?

TolkenNet brengt de juiste mensen met elkaar in contact voor een optimale overdracht van informatie. Wij treden op als bemiddelaar wanneer er zich een taalbarriŤre voordoet met behulp van een uitgebreid tolken- en vertalersbestand.

In de praktijk houdt dit in dat we als tolk- en vertaalbureau, gesitueerd in Zaandam, werkzaamheden verrichten voor opdrachtgevers door het hele land, waaronder notariskantoren en overheidsinstanties zoals het CBR.

Waarom TolkenNet?

TolkenNet hecht waarde aan kwaliteit en een rechtvaardig tarief voor klant, tolk en vertaler. Dit bewerkstelligen we door gekwalificeerde tolken en vertalers in te schakelen en een minimale winstmarge te hanteren.

Wij vinden persoonlijk contact en communicatie met klanten en tolken erg belangrijk. Hierdoor zijn wij op de hoogte van hun specialismen, opleidingsniveau en welke bijscholing zij hebben genoten.

Voor verdere vragen/opmerkingen kunt u ons bereiken op 075 - 6146070 of mailen naar office@tolkennet.nl.

Announcement Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aut, consectetur cum dignissimos earum est exercitationem fuga id magni nam omnis optio perspiciatis praesentium provident quae rerum sed, sit, ut.

Last Updated at