Tolkdienst op locatie

Tolkdienst op locatie

Overal waar zich een taalbarriŤre voordoet, kan een tolk op locatie uitkomst bieden. Denk aan een rechtszaak, gesprek met een arts of afspraak bij de gemeente. Maar het kan ook zijn dat u voor de onderstaande situaties een tolk wilt aanvragen:

Zo vraagt u een offerte aan

Klik op de gele knop hieronder en vul het achterliggende formulier volledig in. TolkenNet gaat vervolgens op zoek naar een beŽdigde tolk. Wanneer we deze hebben gevonden, ontvangt u een offerte. Zodra u deze heeft goedgekeurd, krijgt u de gegevens van de tolk – samen met de factuur, die u vooraf betaalt. Is er (complexe) schriftelijke informatie aan de opdracht verbonden? Stuur ons dit dan op tijd toe, zodat de tolk zich goed kan voorbereiden.

Is er geen tolk beschikbaar of kunnen we om andere redenen de opdracht niet uitvoeren, dan laten we u dit uiteraard tijdig weten.

TolkenNet verzoekt u de factuur voorafgaand aan de tolkdienst te voldoen.

Heeft u vragen? We beantwoorden ze graag: 075 - 6146070 | office@tolkennet.nl.

Op al onze diensten zijn onze van toepassing.

Announcement Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aut, consectetur cum dignissimos earum est exercitationem fuga id magni nam omnis optio perspiciatis praesentium provident quae rerum sed, sit, ut.

Last Updated at