Tolkdienst op locatie

Tolkdienst op locatie

Bij gelegenheden waar zich een taalbarriŤre voordoet, kan een tolk op locatie een uitkomst bieden. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een rechtszaak, een gesprek met een arts of een afspraak bij de gemeente.

Veel van onze tolken en vertalers hebben een juridische achtergrond of hebben de opleidingen ‘gerechtstolken‘ of ‘juridisch vertalen‘ gevolgd.

Een tolk voor bij een CBR-examen of voor een afspraak bij een notariskantoor kunt u aanvragen op de daarvoor bestemde pagina’s op deze website.

Werkwijze

De offerteaanvraag kunt u doen door te klikken op de gele knop op deze pagina. Gelieve hierna het formulier volledig in te vullen. Naar aanleiding van uw aanvraag zal TolkenNet op zoek gaan naar een beŽdigde tolk. Als er een tolk beschikbaar is, sturen wij u ter goedkeuring een offerte. U krijgt dan de kans om de offerte te accepteren of af te wijzen.

Als er geen tolk beschikbaar is of als TolkenNet zich anderszins niet in staat acht de opdracht uit te voeren stellen wij u daarvan tijdig op de hoogte.

Na goedkeuring van de offerte sturen wij u de factuur en de benodigde gegevens van de tolk. Wij vragen aan u om eventueel voorbereidingsmateriaal tijdig toe te sturen.

TolkenNet verzoekt u de factuur voorafgaand aan de tolkdienst te voldoen.

Voor verdere vragen/opmerkingen kunt u ons bereiken op 075 - 6146070 of mailen naar office@tolkennet.nl.

Op al onze diensten zijn onze van toepassing.

Announcement Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aut, consectetur cum dignissimos earum est exercitationem fuga id magni nam omnis optio perspiciatis praesentium provident quae rerum sed, sit, ut.

Last Updated at