Vertalingen

Vertaalwerkzaamheden

TolkenNet verzorgt zowel beŽdigde (met of zonder apostille) als onbeŽdigde vertalingen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Om die reden maakt TolkenNet uitsluitend gebruik van beŽdigde vertalers. Daarnaast houdt TolkenNet nadrukkelijk rekening met de expertises van de vertaler bij het verzorgen van de vertaalopdracht.

De kwaliteit van onze dienstverlening is erkend door een onafhankelijk bureau. TolkenNet is gecertificeerd volgens . Deze Europese norm geldt als de kwaliteitsnorm voor professionele vertaalbureaus. Alle vertaalde documenten voldoen hierdoor aan de gestelde eisen en worden nationaal en internationaal erkend.

Werkwijze

U kunt een (offerte) aanvraag voor een vertaling doen via de website. Daarbij kunt u het te vertalen document meesturen.

De door TolkenNet gehanteerde prijzen (per woord) verschillen per taal. Gebaseerd op het woordenaantal van het brondocument bepaalt TolkenNet de prijs voor de vertaling.

Op al onze diensten zijn onze van toepassing.

LET OP!

  • De prijs per woord van een beŽdigde vertaling is hoger dan die van een onbeŽdigde vertaling.
  • Bij kleine vertaalopdrachten wordt er een minimumtarief gehanteerd.
  • BeŽdigde documenten worden per post aangeleverd waardoor de levertijd langer is.
  • Apostilles halen wij bij de rechtbank op. Dit beÔnvloedt de levertermijn.

Announcement Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aut, consectetur cum dignissimos earum est exercitationem fuga id magni nam omnis optio perspiciatis praesentium provident quae rerum sed, sit, ut.

Last Updated at